Kalendar astrofotografija 2022.

Kalendar astrofotografija 2022.

Tradicionalni kalendar astrofotografija člaanova AD Beskraj će uskoro izaći iz tiska! Možete ga naručiti do isteka zaliha, a preuzimanje ili slanje će početi nakon 22.12.2021. Na kalendaru su upisane faze Mjeseca i mnogi zanimljivi astronomski događaji. Fotografije na kraju godine možete izrezati i ukrasiti vaš dom ili radno mjesto. Uz fotografije, tu su i odlične skice Vedrana Vrhovca koje pokazuju neke popularne objekte kako se vide golim okom kroz teleskop.

Dimenzija kalendara je A3, a otisnuti su na kvalitetnim 135-gramskom premaznom papiru, uvezeni spiralom, s kukicom za objesiti na zid. U samom kalendaru smo osim stadardnih faza Mjeseca nastojali postaviti informacije o zanimljivom astronomskim događanjima tijekom godine.

Cijena kalendara je 50 kn po komadu (ili 70 kn ako je potrebno slanje poštom), uplatom na račun udruge HR1023400091110071832 s opisom plaćanja “ZA KALENDAR”. Kalendare je moguće poslati poštom uz cijenu poštarine 20 kn. Potvrdu o uplati (ako treba i adresu za slanje) poslati na mail adresu bobo@ad-beskraj.hr. Osobno preuzimanje može se obaviti u trgovini Teleskop centra u Tuškanovoj 31, Zagreb.

Comments are closed.