Kalendar astrofotografija 2020.

Kalendar astrofotografija 2020.

EDIT: KALENDAR JE RASPRODAN!

Nastavljamo s tradicijom godišnjeg kalendara s astrofotografijama članova udruge. Kalendar sadrži 11 fotografija članova udruge s opisima korištene opreme, te jednom serijom skica objekata kako se vide prostim okom kroz teleskop koje je napravio naš Vedran Vrhovac. Fotografije su napravljenen najrazličitijom opremom, od fotoaparata postavljenih na stativ, pa do velikih teleskopa s velikom žarišnom duljinom za pogled na udaljene galaksije.

Dimenzija kalendara je A3, a otisnuti su na kvalitetnim 135-gramskom premaznom papiru, uvezeni spiralom, s kukicom za objesiti na zid. U samom kalendaru smo osim stadardnih faza Mjeseca nastojali postaviti informacije o zanimljivom astronomskim događanjima tijekom godine. Same fotografije ispunjavaju cijeli gornji dio stranice, tako da ih nakon završene godine možete iskoristiti kao postere! Kalendari su u tisku i biti će dostupni u tjednu nakon 16. 12., ovisno o tiskari.

PDF kalendara možete downloadati ovdje.

Cijena kalendara je 50 kn po komadu (ili 70 kn ako je potrebno slanje poštom), uplatom na račun udruge HR1023400091110071832 s opisom plaćanja “ZA KALENDAR”. Kalendare je moguće poslati poštom uz cijenu poštarine 20 kn. Potvrdu o uplati (ako treba i adresu za slanje) poslati na mail adresu bobo@ad-beskraj.hr. Osobno preuzimanje može se obaviti u trgovini Teleskop centra u Tuškanovoj ulici, a po želji i vikendom u pivnici Pinta u Radićevoj ulici u Zagrebu.

Comments are closed.