Kalendar astrofotografija 2021.

Kalendar astrofotografija 2021.

I ove godine nudimo kalendar astrofotografija članova AD Beskraj, nažalost ovaj put s malim zakašnjenjem. Svejedno, vjerujemo da će vam se svidjeti, a ove bezvremenske fotografije na kraju godine možete izrezati i ukrasiti vaš dom ili radno mjesto. Sve fotografije su autorske, uz dvije fantastične detaljne skice Marsa s prošlogodišnje povoljne opozicije koje je napravio naš Vedran Vrhovac.

Dimenzija kalendara je A3, a otisnuti su na kvalitetnim 135-gramskom premaznom papiru, uvezeni spiralom, s kukicom za objesiti na zid. U samom kalendaru smo osim stadardnih faza Mjeseca nastojali postaviti informacije o zanimljivom astronomskim događanjima tijekom godine.

Cijena kalendara je 50 kn po komadu (ili 70 kn ako je potrebno slanje poštom), uplatom na račun udruge HR1023400091110071832 s opisom plaćanja “ZA KALENDAR”. Kalendare je moguće poslati poštom uz cijenu poštarine 20 kn. Potvrdu o uplati (ako treba i adresu za slanje) poslati na mail adresu bobo@ad-beskraj.hr. Osobno preuzimanje može se obaviti u trgovini Teleskop centra u Tuškanovoj 31, Zagreb.

 

Comments are closed.